Landleven Winter Openluchtmuseum Arnhem

Zaterdag 9 december 2023 speelden we traditie getrouw weer in het Openluchtmuseum in Arnhem op het mooiste winter evenement van Nederland, Landleven Winter. Met het nummer Hallelujah kwam het koor Between two Rivers spontaan met ons mee doen.

 

Tuinconcert de Kruidenhoeve

Zaterdag 15 augustus 2020 speelden we in de tuinen van De Kruidenhoeve onder de noemer zomeravond tuinconcert. Dankzij de gastvrijheid van Anneke en Willem, de sfeervolle locatie,
het mooie weer en niet te vergeten het geweldige publiek werd het een onvergetelijke avond.

Tussen Slik en Zand Ameland

Zaterdag 23 oktober 2021 zijn we vroeg in de ochtend vertrokken om samen met een aantal andere muzikanten te spelen in het gezellige centrum van Nes (Ameland) tijdens het wandel evenement ‘Tussen slik en zand’. We hebben totaal op vijf verschillende locaties in Nes gespeeld!

Landleven Winter Openluchtmuseum Arnhem

Vrijdag 13 december mochten wij voor de tweede keer spelen op het mooiste winter evenement van Nederland, namelijk Landleven Winter, in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Een sfeervol evenement georganiseerd door het blad Landleven.

De Kleine Belties Hardenberg

Een korte compilatie van ons optreden op 28 augustus 2019 op een mooie zomeravond op het terras van vakantiepark De Kleine Belties.