Luister
Luister, uit Hardenberg, speelt bekende rock- pop- en luisterliedjes in een akoestisch jasje. Door de variatie in muziek, de kleine setting en het prettige volume is Luister zeer geschikt voor (kleinere) feestjes, terrassen, campings, recepties en voor het muzikaal opluisteren van evenementen.

De toevoeging unplugged betekent overigens niet dat we zonder versterking spelen, het is een verwijzing naar de MTV Unplugged sessies uit de jaren negentig waarin verschillende artiesten optraden in een akoestische setting. Dit is ook de insteek waarop wij muziek willen maken. Iets bijdragen aan de sfeer met muziek die wel de ruimte vult maar niet overheerst.


Biografie
Na ons eerste optreden in 2015 bij HardenbergBuiten hebben we al veel mooie dingen mogen doen. Van optredens op verschillende campings, terrassen, tuinfeestjes en evenementen (o.a. Landlevenwinter in het openluchtmuseum in Arnhem, tussen Slik en Zand op Ameland, Samenloop voor hoop) tot besloten feestjes in intieme zaaltjes, mooie buitenlocaties, een restaurant of huiskamer.

In 2017 hebben we meegedaan aan De Dag van de Kampvuur muzikant.
Een akoestische muziekwedstrijd die op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen in Nederland werd gehouden. Hier wisten we bij de jury de juiste snaar te raken en werden uitgeroepen tot regio Winnaar!


Repertoire
Naast een breed repertoire proberen we ook zoveel mogelijk variatie aan te brengen in onze muziek door gebruik te maken van verschillende muziekinstrumenten. De basis is een akoestische gitaar. Dit wordt, afhankelijk van het nummer, aangevuld met percussie, kazoo, bass drum, ukelele, mondharmonica, melodica, etc.

Dit alles in een prettig volume aangepast aan de gelegenheid waar we spelen. Een veel gehoorde opmerking na afloop van een optreden is; ‘Heerlijk! live muziek, goeie nummers en niet overheersend. We kunnen gewoon met elkaar praten en toch genieten van jullie muziek’.

Veel nummers die wij spelen komen uit de tijd dat we nog muziek
opnamen van radio en elpee op een cassette bandje.
We spelen o.a. nummers van artiesten als Bruce Springsteen, Neil Young, Blondie,
Bon Jovi, Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Toto, Tina Turner en John Denver. 
Maar ook Doe Maar, Toontje lager, Ramses Shaffy en Daniel Lohues komen voorbij.
Naast het ‘oudere werk’ spelen we echter ook pareltjes van artiesten die pas later
bekendheid kregen. Zoals bijvoorbeeld  John Mayer, Ilse de Lange,
Ed Sheeran, Lady Gaga en Suzan & Freek.


Onze setlijst is steeds in ontwikkeling, er zullen daarom regelmatig
nummers in de setlijst veranderen. Het doel is altijd een optreden met
veel afwisseling in muziek en beleving met nummers die iedereen kent!

 

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook, Instagram en Youtube